Skip to main content

Nog geen jaar geleden was Traumanet vooral een droom, maar die droom wordt nu écht werkelijkheid! Vol trots en enthousiasme delen we dat het Agis Innovatiefonds de ontwikkeling van Traumanet het komende jaar financieel gaat ondersteunen.

Het Agis Innovatiefonds ondersteunt vernieuwende initiatieven geïnitieerd vanuit de betrokkenen zelf en die de eigen regie over het leven versterken. We zijn erg dankbaar voor hun vertrouwen en steun, een belangrijke mijlpaal op weg naar de realisatie van Traumanet. In combinatie met het geweldige bedrag dat we inmiddels via de crowdfunding hebben opgehaald (waarvoor veel dank aan alle donateurs!), betekent dit dat Traumanet er écht gaat komen.

Agis Innovatiefonds

Volg ons bouwproces

We streven ernaar een eerste versie van ons platform voorjaar 2023 te lanceren, goed gevuld met informatie, blogs, interviews, handvatten en andere waardevolle content. We hebben nog veel meer ambities dan dat we in deze eerste versie al kunnen waarmaken, daar groeien we de komende jaren dan ook heel graag naar toe.

Ben je benieuwd naar het Traumanet bouwproces en alle ontwikkelingen? Volg ons op Facebook of LinkedIn, schrijf je in voor de nieuwsbrief (de eerste verschijnt begin december) en hou deze website in de gaten voor het laatste nieuws.